1/2+1/2+doar muzica=1

Ne minţim că Unu’ a muncit cam o săptămînă să ne facă, pe noi şi lumea noastră. Eu nu cred o iotă(sunt un fel de ateu 🙂 ). Ăla din povestea cu făcutu’ era poate doar un circar, care umbla pe la bîlciuri, îşi arăta muşchii  şi ce forţă deţine în ei, rupînd demonstrativ cîte un pachet de coli A4. Si încă unul şi tot aşa, după care arunca hîrtiile rupte în două, în vînt sau în timp. Bolborosea si nişte cuvinte ca un fel blestem. Dacă poţi desluşi ce indruga, îţi răsună toata viaţa în minte blestemul.

Eu, tu, el, ea, suntem jumătăţi de coală, blestemate să ne căutăm jumătatea cealaltă, de care am fost separaţi prin rupere, să ne potrivim si să devenim iarăşi un tot fericit.

Am auzit mulţi tineri şi mai puţin tineri declarînd: în sfîrşit mi-am găsit jumătatea. Posibil să fie aşa dar asta nu aduce fericirea. Coala originară nu se mai poate recompune. Fiecare jumătate, purtată de vînt prin timp, pînă în momentul unic al regăsirii, a suferit modificări de culoare, datorate expunerii diferite la soare, precipitaţii, culturi, poveşti religioase. Au fost supuse unor schimbări de dimensiuni astfel încît  şi suprafaţa de contact cu cealaltă parte sortită, nu mai corespunde.

Ne-a mai rămas o şansă să încercăm fericirea. Un liant special, la care se lucrează de cînd e lumea asta blestemată. Il putem numi generic MUZICA(prin asta înţelegînd toate formele de artă).

La intrebarea: cine sau ce ne poate face fericiţi?, eu aş răspunde: DOAR MUZICA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: