Simț comercial

26 oct.

„Mi-a pǎrut rǎu de Caroline. Merita sǎ câștige!”
Nu-mi place deloc stilul ăsta american de aplicare conștientă și falsă a metodei românești, sinceră, care în mintea consumatoristă a Serenei se vinde bine la publicul din Singapore.
Simona a cucerit publicul prin sinceritate și modestie. Serena a importat repede produsul natural 100%, l-a împănat cu Eu(ri) și îl vinde, în speranța că va scoate de pe piața simpatiei, pe Simona. Totul pentru front, totul pentru victorie.
Sper ca zeii să nu doarmă (zeul comercialului e liber să doarmă, că este duminică).

Reclame

Un răspuns to “Simț comercial”

  1. geluodagiu octombrie 27, 2014 la 12:51 #

    Celor care sunt triști că Simona Halep nu ne-a făcut fericiți, să le fie puțin rușine. Prea ne comportam ca niște maturi ce nu au pus nimic în desaga cu merinde a unui copil dar ne-am repezit cu toții să-l înfiem, după ce copilul, singur, timp de 23 ani abandonat, colindând prin lumea dură a tenisului, a ajuns să fie un motiv de mândrie. Cred că am pus-o pe aceasta fată minunată în postura de om însetat, căruia după ce a străbătut deșertul, i-am dat să bea prea multă apă, simțindu-ne vinovați de indiferența de până acum.
    Nu știu cum ar trebui să facem dar tare mi-aș dori să putem opri butoaiele nesătule care ne conduc acum pe drumul dezbinării, care ne deshidratează sufletele alimentându-și fântânile arteziene din grădinile palatelor lor hidoase, să distribuim uniform lichidul vital pentru ca și alți copii talentați să ne crească în gradină și nu în sere sau să colinde deșertul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: